Artur Grajber

Szef Kuchni Hotelu Sheraton w Warszawie

Sprawdź także porady kulinarne naszego eksperta!

Przepisy

90-120 minut
Smażenie
Krzyżowa
 
45-60 minut
Duszenie
Szponder (żeberka)
 
30-45 minut
Duszenie
Szponder (żeberka)
 
powyżej 120 minut
Gotowanie
Krzyżowa
 
powyżej 120 minut
Pieczenie
Zrazowa górna
 
15-30 minut
Smażenie
Szponder (żeberka)
 
15-30 minut
Gotowanie
Szponder (żeberka)
 
powyżej 120 minut
Duszenie, Smażenie
Policzki, Szponder (żeberka), Udziec
 
powyżej 120 minut
Gotowanie, Smażenie
Skrzydło
 
45-60 minut
Duszenie
Krzyżowa
 
15-30 minut
Siekanie
Zrazowa górna
 
90-120 minut
Gotowanie, Smażenie
Skrzydło
 
powyżej 120 minut
Pieczenie
Szponder (żeberka)
 
60-90 minut
Duszenie
Kark
 
60-90 minut
Pieczenie
Łata
 
powyżej 120 minut
Suszenie
Krzyżowa
 

Strony