Michał Tkaczyk

Szef Kuchni

Sprawdź także porady kulinarne naszego eksperta!

Przepisy

powyżej 120 minut
Smażenie
Goleń, Kark, Mostek, Rozbratel, Skrzydło
 
60-90 minut
Smażenie
Krzyżowa, Rozbratel, Skrzydło
 
45-60 minut
Smażenie
Mostek, Łata
 
45-60 minut
Grillowanie
Antrykot
 
45-60 minut
Grillowanie
Antrykot, Krzyżowa, Polędwica, Rostbef, Skrzydło
 
45-60 minut
Duszenie
Krzyżowa, Rostbef, Skrzydło
 
90-120 minut
Smażenie
Mostek, Skrzydło, Łata
 
45-60 minut
Grillowanie
Skrzydło
 
powyżej 120 minut
Smażenie, Duszenie
Łopatka
 
90-120 minut
Pieczenie
Mostek
 
powyżej 120 minut
Gotowanie
Szponder (żeberka), Łata
 
45-60 minut
Smażenie
Krzyżowa
 

Strony