powyżej 120 minut
Smażenie
Goleń, Kark, Mostek, Rozbratel, Skrzydło
|
powyżej 120 minut
Duszenie
Szponder (żeberka)
|
60-90 minut
Smażenie
Krzyżowa, Rozbratel, Skrzydło
|
|
|
45-60 minut
Grillowanie
Antrykot, Krzyżowa, Polędwica, Rostbef, Skrzydło
|
|
|
|
|
15-30 minut
Smażenie
Ligawa
|
|
|
|
|
45-60 minut
Smażenie, Gotowanie
Łata
|
45-60 minut
Grillowanie
Antrykot
|
powyżej 120 minut
Smażenie, Duszenie
Łopatka
|
powyżej 120 minut
Pieczenie
Udziec
|
90-120 minut
Smażenie
Krzyżowa
|
|
powyżej 120 minut
Gotowanie
Szponder (żeberka), Łata
|
|
15-30 minut
Marynowanie
Krzyżowa, Ligawa, Zrazowa górna
|
powyżej 120 minut
Smażenie
Ligawa
|