Restauracja Spiżarnia Smaków zaprasza na wyjątkowy Festiwal Kulinarny oraz degustacje dań z wołowiny QMP!

Pyszne, apetyczne i zdrowe - takie właśnie są potrawy z wołowiny serwowane w restauracji Spiżarnia Smaków. Nic dziwnego, że właśnie to szlachetne mięso wystąpi 3 oraz 4 grudnia (sobota, niedziela) "w roli głównej" na Festiwalu Smaków organizowanym w restauracji mieszczącej się przy ul. Wspólnej 35 w Warszawie. ZAPRASZAMY NA DEGUSTACJE W GODZINACH 12:00-20:00.

W każdy weekend (od czwartku do niedzieli) organizujemy kulinarne mini-festiwale, tematycznie poświęcone jednemu składnikowi, przyrządzonemu na wiele sposobów. Tym razem proponujemy Państwu festiwal z wołowiną QMP! - zachęca szefowa restauracji Spiżarnia Smaków Violetta Kryszczuk.
Goście restauracji będą mogli skosztować wyjątkowych dań, których bazą będą żeberka wołowe:
- w wersji jamajskiej BBQ z pieczonymi ziemniakami i karmelizowanymi warzywami;
- w wersji francuskiej (sos z musztardy Dijon) z puree ziemniaczano-selerowym z surówką;
- w wersji azjatyckiej ze smażonym makaronem z warzywami;
- w wersji polskiej z duszoną kapustką i ziemniakami z wody z koperkiem.
Dania z wołowiny, które będą serwowane w restauracji Spiżarnia Smaków z pewnością zachwycą nawet największych smakoszy. Dlaczego? To proste- wszystkie potrawy przyrządzone zostaną na bazie najlepszej jakości wołowiny z certyfikatem QMP- dzięki temu goście restauracji posmakują tego, co najlepsze z natury! A jesli ktoś poczuje niedosyt, z pewnością ucieszy go wiadomość, że już wkrótce Spiżarnia Smaków przygotuje kolejny Festiwal Smaków, którego bohaterem będzie tym razem... wyborny sznycel wołowy QMP!
Wpadnij zatem do restauracji Spiżarnia Smaków, ul Współna 35 w Warszawie. Rozpieść swoje kubki smakowe i skosztuj wyjątkowych potraw z najlepszej jakości mięsa wołowego!

 

*Festiwal sfinansowano z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego