Wołowina QMP podczas Międzynarodowych Targów Żywności Warsaw Food Expo 2017

W dniu 2 czerwca nasza certyfikowana wołowina QMP królowała na talerzach podczas pokazu kulinarnego Josepha „Józka” Seeletso. Tego Szefa Kuchni nie trzeba nikomu przedstawiać.

P.Joseph znany jest ze swojego surowego oka podczas jurorowania w kulinarnym programie „Top Chef”. Doświadczenie zdobywał na czterech kontynentach w najlepszych restauracjach. Wspaniałe dzieła kulinarnej sztuki serwował m.in. w Botswanie w Sheraton Hotel, Londyńskich hotelach Mariot i Claridges, a jako Szef Kuchni w Phakalane Golf Estate Resort w Botswanie, w krakowskim Wentzl i Metropolitan.

Podczas międzynarodowych targów żywności Warsaw Food Expo 2017 organizowanych w Halach Ptak Expo w podwarszawskim Nadarzynie, odwiedzający mogli docenić wyjątkowy smak kulinarnej wołowiny QMP, dzięki arcydziełom tworzonym przez P.Josepha. Pokaz przyciągnął bardzo wielu miłośników dobrego jedzenia i wykwintnych smaków. Dzięki artystycznej duszy Szefa Kuchni mogliśmy doświadczyć nietypowych i nieoczywistych, ale bardzo inspirujących połączeń smakowych. Serwowana była m.in. Wołowina QMP w formie steków z dodatkiem kawioru z jesiotra dla wzmocnienia doznań kulinarnych. Przyrządzony został również tatar z krzyżowej QMP, który został uwieńczony piękną kompozycją jadalnych kwiatów. To tylko nieliczne pozycje z menu degustacyjnego, a każda potrawa przygotowywana była na oczach widzów, co spotkało się z ogromnym zachwytem degustatorów. Certyfikowana Wołowina QMP po raz kolejny skradła serca konsumentów. Wszystko dzięki tak precyzyjnie przestrzeganym zasadom Systemu Jakości regulującym każdy najmniejszy etap produkcji, co przekłada się na tak wspaniałe, nieograniczone możliwości kulinarne Wołowiny QMP.

Sfinansowano z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego