Z wołowiną QMP dookoła świata, czyli warsztaty kulinarne z Grzegorzem Łapanowskim

28 maja br. ambasador naszej kampanii - Grzegorz Łapanowski ponownie spotkał się z blogerami kulinarnymi, aby przybliżyć im temat certyfikowanego mięsa i technik jego obróbki. Zdradził także, dlaczego mięso ze znakiem QMP charakteryzuje się niesamowitą kruchością i soczystością… Zobacz fotorelację

To, że wołowina QMP jest smaczna, po warsztatach wiemy już wszyscy! Ale uczestnicy naszego wielkiego gotowania dowiedzieli się ponadto, jak wiele różnych potraw z całego świata można z niej przyrządzać. Grzegorz Łapanowski pokazał, że mięso z certyfikatem QMP to także świetne rozwiązanie na szybki obiad. Przypomniał również, że aby osiągnąć pełnie kulinarnego sukcesu należy korzystać z wołowiny wysokiej jakości – czyli tej z certyfikatem QMP!

W tym roku na warsztatach w Restauracji Boathouse Grzegorzowi towarzyszyli m.in. Jerzy Sobieniak i Martin Gimenez Castro, zwycięzca I edycji Top Chef Polska. Blogerzy naprawdę świetnie się bawili podczas gotowania z wołowiną QMP!